Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel

Wij Commercieel het Materiaalco. van Guangzhou ECO, Ltd, dat een bekende onderzoek van het supermarktmateriaal en een ontwikkeling, productie, verkoop is en éénfasige supermarktoplossing verstrekt. ECO is één van professionele fabrikanten van Controleteller, Supermarktplank, Houten Vertoningsplank, Opslagrek, het Winkelen Karretje, het Winkelen Mand en ander Kleinhandelsmateriaal.

 

 

Wij hebben faciliteiten en professioneel vakmanschap, zoals, automatische snijmachines, geavanceerde vervaardigingstechniek, CNC machine & buigende machine van in het buitenland vooruitgegaan. Het doel van ECO is eerst „Kwaliteit, de dienstparamountcy“.

 

 

Wij streven aan kosten-vermindering, blijven en het superieur-kwaliteitsproduct verbeteren verstrekken, die aan de eisen van onze cliënt voldoen. Ons team neemt innovatie en integriteit als gedragscode en vestigt een goede interactieve verhouding met klanten.

 

 

Omdat de nadruk, wij professioneler zijn. Het is onze verenigbaar achtervolgt die de beste hoogte - kwaliteitsproducten en de beste dienst voor elke cliënten verstrekt. ECO kan u verzekeren de prima dienst, beheer en milieuvriendelijke producten.

  

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Aangezien meer dan 10 jaar ervaring uitvoert, gevestigd in 2002, is Commercieel het Materiaalco. van Guangzhou ECO, Ltd een professionele moderne onderneming het integreren ontwerp, een vervaardiging, en verkoop, gespecialiseerd in de teller van de supermarktcontrole, het winkelen mand, het winkelen karretje, supermarktplank, het rek van de pakhuisopslag, roestvrij staalproducten, en ander kleinhandelsmateriaal, enz.

 

Wij kunnen orden volgens onze klant-specifieke ontwerpen maken, OEM & ODM worden de orden warm met ingestemd. Ons ervaren team en geschoolde arbeiders van R&D zou snel en nauwkeurig terugkoppelen geven, die u de beste steunen aan om het even welke originele ontwerpen konden verstrekken.

 

 

 

 

Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd Guangzhou Eco Commercial Equipment Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Eco

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de teller van de transportbandcontrole voor verkoop Van goede kwaliteit de teller van de transportbandcontrole voor verkoop